expert profil picture

Notre expert

Speakeos

Détails du cours

 • 7h02

 • 100 chapitres

 • 5 (1 avis)

 • 160 apprenants

 • Tous niveaux

 • 1 fiche cours

 • 49 quiz

 • 408 mots et expressions

 • Certificat

Au programme de ce cours en ligne

În acest curs, vei urma metoda Express pentru a învăța limba franceză pentru un român online și pentru începători. Veți învăța toate cuvintele, frazele, expresiile, precum și fiecare termen esențial pentru a continua cu ușurință o conversație cu un localnic. Veți exersa limba franceză prin numeroase fragmente audio, chestionare și exerciții care vă vor permite să aplicați ceea ce ați învățat în timpul lecțiilor, să vă lucrați la pronunție, precum și să vă evaluați progresul și cunoștințele pe măsură ce mergeți. În cazul în care aveți lacune pe o temă sau pe anumite puncte, un sistem predictiv vă va sugera apoi să reluați cuvintele și propozițiile din nou în funcție de ceea ce vă cauzează probleme pentru învățarea optimă a limbii franceze și să lăsați deoparte orice teamă din partea dvs. înainte de plecarea ta în Franța! Învățătura pe care o vei urma îți va oferi așadar câteva capitole de lecție pentru a învăța alfabetul, pentru a te prezenta și pentru a te saluta, pentru a învăța să numere, să te situezi în timp și spațiu, să vorbești despre viața de zi cu zi și despre vreme. , să întrebi pentru informare sau chiar pentru a întâlni oameni și a folosi vocabularul familiei. Veți învăța să vă exprimați opiniile, opiniile și sentimentele și veți stăpâni o listă de vocabular de care au nevoie turiştii pentru a găsi și rezerva un hotel sau pentru a comanda mâncare într-un restaurant sau cafenea. În cele din urmă, veți învăța cum să vorbiți în cazul unei probleme, cum ar fi o problemă de sănătate, pierdere sau furt. Veți putea apoi să aplicați ceea ce ați învățat și să exersați grație modului de examen până când veți avea mai multă experiență în limba franceză și veți stăpâni tot vocabularul și gramatica de bază predate de profesorii.care au construit această pregătire. Așa că nu mai pierde timpul și învață să vorbești franceza fără întârziere!

Mode Examen

Entraînez-vous à l’infini dans les conditions réelles de l’examen

- / 40

Certificat de réussite

Terminez votre cours pour accéder au certificat

19,90€ / mois
Sans engagement.
 • Des cours en ligne pour tout le monde.
 • Accès illimité, 24h/24, 7j/7.
 • Disponible sur ordinateur, tablette, smartphone.
 • Le meilleur apprentissage : prise de note, mode examen, certificat...
M'abonner
Ou profitez de Skilleos gratuitement Demandez à votre CSE de vous offrir Skilleos

Notre expert

Speakeos

image de profil de l'expert
 • 152 278 apprenants

 • 89 cours

La méthode Speakeos est une méthode intuitive qui permet l'assimilation et l'apprentissage des langues au travers de guides de conversation. Fort de 40 langues, Speakeos fait appel à des professionnels (professeurs ou interprètes expérimentés) dans chacune des langues proposées pour consolider sa méthode. Son objectif : vous enseigner rapidement la langue telle qu'elle est pratiquée par des locaux en se focalisant sur les mots dont vous avez vraiment besoin.
En apprendre plus sur Speakeos

Avis des apprenants sur ce cours

5 sur 5
1 avis
LE
Laura-Cristina E.
Excellent !
il y a 8 mois

Pourquoi suivre ce cours ?

Sunteți din România, țară numită și Moldova de Vest și doriți să plecați într-o călătorie sau să găsiți un loc de muncă în Franța? Vrei să ai o comunicare mai fluidă cu francezi sau rude care vorbesc această limbă? Acest curs online pentru a învăța limba română pentru un nivel începător de română vă va permite să învățați o limbă într-un mod nou și rapid, începând prin a învăța o listă cu cele mai folosite 400 de cuvinte în timpul călătoriei sau într-o conversație, astfel încât să vă puteți face propriile propoziții dacă călătoriți în Franța sau doriți să rămâneți acolo.