expert profil picture

Notre expert

Speakeos

Détails du cours

 • 7h02

 • 100 chapitres

 • 51 apprenants

 • Tous niveaux

 • 1 fiche cours

 • 49 quiz

 • 409 mots et expressions

 • Certificat

Au programme de ce cours en ligne

В този курс ще следвате експресния метод, за да научите френски за българин онлайн. Ще научите всички думи, фрази, изрази, както и всеки основен термин, за да проведете лесно разговор с французин, всички с безупречно произношение. Ще практикувате френски чрез множество аудио откъси, викторини и упражнения, които ще ви позволят да приложите наученото по време на уроците, да работите върху произношението си, както и да оценявате напредъка и знанията си, докато вървите напред. В случай, че имате пропуски по дадена тема или по определени точки, предсказуема система ще ви предложи да преработите думите и изреченията отново според това, което ви създава проблеми, за да научите оптимално френски език и да оставите настрана всякакви опасения от ваша страна преди заминаването ви за Франция! Следователно обучението, което ще следвате, ще ви предложи няколко глави от урока, за да научите азбуката, да се представите, да поздравите, но също така да се научите да броите, да се позиционирате във времето и пространството, да говорите за ежедневието и времето и накрая да поискайте информация или дори да се срещнете с хора и да използвате речника на семейството. Ще се научите да изразявате своите мнения, мнения и чувства и ще овладеете списък с речник, необходим на летовниците, за да намерят и резервират хотел или да поръчат храна в ресторант или кафене. В крайна сметка ще научите как да говорите в случай на проблем като здравословен проблем, загуба или кражба. След това ще можете да прилагате наученото и да практикувате благодарение на режима на изпит, докато придобиете повече опит във френския език и усвоите цялата лексика и основна граматика, преподавани от учителите, които са създали това обучение. Така че не чакайте повече и се научете да говорите френски!

Mode Examen

Entraînez-vous à l’infini dans les conditions réelles de l’examen

- / 40

Certificat de réussite

Terminez votre cours pour accéder au certificat

19,90€ / mois
Sans engagement.
 • Des cours en ligne pour tout le monde.
 • Accès illimité, 24h/24, 7j/7.
 • Disponible sur ordinateur, tablette, smartphone.
 • Le meilleur apprentissage : prise de note, mode examen, certificat...
M'abonner
Ou profitez de Skilleos gratuitement Demandez à votre CSE de vous offrir Skilleos

Notre expert

Speakeos

image de profil de l'expert
 • 156 442 apprenants

 • 89 cours

La méthode Speakeos est une méthode intuitive qui permet l'assimilation et l'apprentissage des langues au travers de guides de conversation. Fort de 40 langues, Speakeos fait appel à des professionnels (professeurs ou interprètes expérimentés) dans chacune des langues proposées pour consolider sa méthode. Son objectif : vous enseigner rapidement la langue telle qu'elle est pratiquée par des locaux en se focalisant sur les mots dont vous avez vraiment besoin.
En apprendre plus sur Speakeos

Pourquoi suivre ce cours ?

Идвате от България и искате да отидете на пътешествие или да си намерите работа във Франция? Искате ли да имате по-течна комуникация с французи или роднини, които говорят френски език? Спрете да се оглеждате, вие сте на правилното място! Този онлайн курс за изучаване на френски за начинаещо ниво български ще ви позволи да научите език по нов начин и бързо, като започнете с изучаването на списък от 400 думи, както и най-използваните изрази при пътуване или в разговор, така че да можете да направите свои собствени изречения, ако пътувате до Франция или искате да останете там, всички с перфектно произношение.