expert profil picture

Notre expert

Speakeos

Détails du cours

 • 7h02

 • 100 chapitres

 • 47 apprenants

 • Tous niveaux

 • 1 fiche cours

 • 49 quiz

 • 409 mots et expressions

 • Certificat

Au programme de ce cours en ligne

På dette kurset vil du følge Express-metoden for å lære fransk for en norsk på nett og for nybegynnere. Du vil lære bokstavene i alfabetet, men også alle ordene, frasene, uttrykkene samt hvert begrep, verb og reglene for bøying som er essensielle for enkelt å føre en samtale med en lokal uten å bruke en oversetter fra bokmål eller nynorsk til fransk. Du vil øve på fransk gjennom en rekke lydutdrag, spørrekonkurranser og øvelser som lar deg bruke det du har lært i løpet av leksjonene, å jobbe med uttalen din samt å evaluere fremgangen din og kunnskapen din mens du går. I tilfelle du har hull i et tema eller på visse punkter, vil et prediktivt system foreslå at du omarbeider ord, substantiv og setninger på nytt, samt hvert nyttige verb og alle bøyningsreglene i henhold til hva du utgjør et problem for en optimal læring av fransk og å legge bort enhver bekymring fra din side før avreise til Frankrike! Undervisningen du vil følge vil derfor tilby deg flere leksjonskapitler for å lære alfabetet, for å introdusere deg selv og for å hilse på deg, for å lære å telle, for å plassere deg selv i tid og rom, for å snakke om hverdagen og været. for informasjon eller til og med for å møte mennesker og bruke familiens ordforråd. Du vil lære å uttrykke dine meninger, meninger og følelser og vil mestre en liste over vokabular som feriegjester trenger for å finne og bestille hotell eller bestille mat på en restaurant eller kafé. Etter hvert vil du lære hvordan du sier ifra i tilfelle et problem som et helseproblem, tap eller tyveri. Du vil da kunne bruke det du har lært og øve deg på takket være eksamensmodusen til du har mer erfaring i det franske språket og du har mestret alle ordforrådet og grunnleggende grammatikk undervist av lærerne som bygde denne opplæringen. Så ikke kast bort mer tid og lær å snakke og skrive fransk uten ytterligere forsinkelse!

Mode Examen

Entraînez-vous à l’infini dans les conditions réelles de l’examen

- / 40

Certificat de réussite

Terminez votre cours pour accéder au certificat

19,90€ / mois
Sans engagement.
 • Des cours en ligne pour tout le monde.
 • Accès illimité, 24h/24, 7j/7.
 • Disponible sur ordinateur, tablette, smartphone.
 • Le meilleur apprentissage : prise de note, mode examen, certificat...
M'abonner
Ou profitez de Skilleos gratuitement Demandez à votre CSE de vous offrir Skilleos

Notre expert

Speakeos

image de profil de l'expert
 • 141 391 apprenants

 • 89 cours

La méthode Speakeos est une méthode intuitive qui permet l'assimilation et l'apprentissage des langues au travers de guides de conversation. Fort de 40 langues, Speakeos fait appel à des professionnels (professeurs ou interprètes expérimentés) dans chacune des langues proposées pour consolider sa méthode. Son objectif : vous enseigner rapidement la langue telle qu'elle est pratiquée par des locaux en se focalisant sur les mots dont vous avez vraiment besoin.
En apprendre plus sur Speakeos

Pourquoi suivre ce cours ?

Er du fra Norge og ønsker å reise til et annet land eller finne en jobb i Frankrike? Ønsker du å ha mer flytende kommunikasjon med franskmenn eller slektninger som snakker dette språket uten å trenge en oversetter eller en ordbok? Dette nettkurset for å lære fransk for et nybegynnernivå norsk, vil tillate deg å lære et språk på en ny måte og raskt ved å begynne med å lære en liste over de 400 mest brukte ordene mens du reiser eller i en samtale, slik at du kan lage dine egne setninger uten å trenge en oversetter hvis du reiser til Frankrike eller ønsker å gjøre livet ditt i dette landet.